Történetünk

Történetünk 1985-ben kezdődött, a belgiumi Zwevezele városában.
Joris Ide a cégalapító neve. A cég kezdetben horganyzott vagy előre bevont fémlapok gyártásával és értékesítésével foglalkozott. 2001-ben nemzetközi szinten terjeszkedtünk. Romániában és Franciaországban voltunk jelen a piacon, ezt követi 2004-ben Magyarország, 2006-ban Anglia és Horvátország, 2012-től pedig Németország.

image

Jelenleg

A Joris Ide építőanyagok gyártója, amely szendvicspanelek, profillemezek, fém tetőcserepek, záróelemek és kiegészítők gyártására specializálódott.
2015 óta a Kingspan csoport teljesen felvásárolta a Joris Ide csoportot, amely magában foglalja a Joris Ide Románia részlegét is. Szakértelmükkel hozzájárultak ahhoz, hogy termelési szinten hatékonyabbá váljunk anélkül, hogy elveszítettük volna szervezeti identitásunkat.

image

Küldetésünk

Büszkék vagyunk arra, hogy számos megoldást kínálunk mind az ipari, mind a lakossági szektor számára. Célunk, hogy ügyfeleink számára a projekttől függően biztosítsuk azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyekre szükségük van, és segítünk hosszú távú, kölcsönösen előnyös partnerkapcsolatok kialakításában.